I disse høstdager..

Startet dagen i dag med en frisk tur ut i regnet sammen med min favoritt bestevenn på 600kg 🙂 Det fineste med denne karen er at han alltid er en gladgutt og sier aldrig nei til en tur i skog å mark + at han er en  UTROLIG god lytter 😛 Å det hender seg jeg har en hel del på hjertet for å si det sånn, men vi kan også nyte turer i ro å stillhet 🙂 Hahaha,meget god til å holde på hemmligheter er han også 😀 Nødproviant på tur er kaffe,i allefall så tidlig på mårningen.Flotte farger ute nå,alt tilpasser seg vinteren. Hadde et overaskende møte med  Mr.harepus på turen, til å med han hadde delvis tatt frem vinterkåpa si 🙂 Håper på fint vær vider utover uka så vi kan ta flere turer mellom slagene – jobb,lekser,fritidsaktiviteter med unger,kjærestekos ❤ og husmorplikter 😀 Gutten trenger litt trim å mosjon etter beitesesongen.. Muskler har på mystisk vis forvandlet seg til fett!

Har foresten en liten frøken som har fått interessen for litt strikking,å når Malin først får blod på tann,jah da går det nemmlig unna i en fei 🙂 Hehehe,søt hun var lørdagsmorgen i soffakroken 😀Konsentrert sa du???? 🙂Verdens søteste lille strikke-kjærring spør du meg 🙂 

Lykke har foresten blitt en liten DIVA den siste tiden,og jeg håper virkelig det er fordi hun er drektig! Sånn en liten lusunge , eller skal jeg si snørrunge…. MEN mellom hormonutbruddene er hun den goeste kosebamsen,å kan faktisk ligge i soffan noen timer å brette seg ut så hun tar opp mest mulig plass. Lykke er en liiiten pomfrøken,men vet å bruke plass om hun kan 🙂 Krysser fingrene for at Lillian får gleden av noen små troll etterhvert her nå 🙂 Selv om jeg er forvert for Lykke,så er det kjempespennende å se resultat uansett 🙂 Blir gøy å se henne i mammarollen,og se hva hun har å bidra med i rasen. Om alt går bra her hjemme,så har jeg selv også en overaskelse i vente i midten på november,å må si jeg er fryktelig spent,men holder alt litt i bakgrunnen til jeg ser at alt går fint for seg 🙂 Tiden vil vise.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s